Ο Εκπαιδευτής

Ονομάζομαι Δούκας Αλέξης και είμαι επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων από το 2014. Είμαι απόφοιτος του Star Dogs Trainers Academy όπου σπούδασα την τέχνη της θετικής εκπαίδευσης. Επιπλέον έχω παρακολουθήσει τα παρακάτω σεμινάρια: Science based dog training (with feeling) Dr. Ian Dunbar, SERIUS dog trainer academy Dr. Ian Dunbar, BAT 101: Behavior adjustment training Grisha Stewart.

Η αγάπη μου για τα ζώα και η ανάγκη μου να τα καταλάβω, όσο το δυνατόν καλύτερα, ήταν οι πρωταρχικοί παράγοντες που με οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθήσω αυτό το μονοπάτι.

Ξεκίνησα το επάγγελμα του εκπαιδευτή σκύλων πιστεύοντας ότι μόνο αν αγαπάς αυτό που κάνεις μπορείς να πετύχεις. Στόχος μου είναι να βοηθήσω, όσο περισσότερο μπορώ, στη δημιουργία μιας αρμονικής σχέσης μεταξύ των ανθρώπων και των τετράποδων φίλων τους.Δυστυχώς συνέχεια βλέπουμε φαινόμενα εγκαταλελειμμένων σκύλων στους δρόμους. Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι γιατί δεν υπάρχει αρμονική συμβίωση στο σπίτι με αποτέλεσμα να την πληρώνει, σχεδόν πάντα, ο σκύλος. Και οι δύο σκύλοι που έχω βρέθηκαν στην οικογένεια μου, επειδή οι αρχικοί τους ιδιοκτήτες κάποια στιγμή αποφάσισαν πως δεν τους θέλουν πια.

Μεταφέροντας αυτά που γνωρίζω στους ιδιοκτήτες σκύλων, είτε αυτοί είναι νέοι, είτε έχουν ήδη κάποιο σκύλο, πιστεύω πως θα τους βοηθήσω να επικοινωνήσουν καλύτερα με τους τετράποδους φίλους τους και να μάθουν πώς θα τους καθοδηγήσουν σωστά.

Scroll to Top